Παστιτσάδα κερκυραϊκή

Υλικά
1 ποτηράκι μαυροδάφνη
600 γρ. χοντρά μακαρόνια
1 κιλό μοσχάρι κιλότο κομμένο σε μικρά κομμάτια
2 φλιτζάνια Βιτάμ Culinesse
2 με 3 ώριμες ψιλοκομμένες τομάτες
1 φλιτζάνι τριμμένο τυρί
2 ψιλοκομμένα κρεμμύδια
1 φλούδα πορτοκάλι
2-3 γαρύφαλλα
Αλάτι και πιπέρι
Ξεκινάμε!
1 Βάλε το μοσχάρι σε μια κατσαρόλα να σoταριστεί με 1 φλιτζάνι από το Βιτάμ Culinesse για 5 λεπτά. Προσθέτετε το το κρεμμύδι, ανακάτεψε και σβήσε με το κρασί.
2 Πρόσθεσε την τομάτα, τη φλούδα πορτοκαλιού, το γαρύφαλλα, αλάτι, πιπέρι, 1-1½ φλιτζάνι νερό και άφησέ τα όοοοοοοοολα αυτά να βράσουν για 1½ ώρα.
3 Στο μεταξύ εσύ βράσε τα μακαρόνια σε άφθονο αλατισμένο νερό, σούρωσέ τα και περίχυσε με το υπόλοιπο Bιτάμ Culinesse λιωμένο.
4 Σέρβιρε το κρέας με τα μακαρόνια και ρίξε πάνω από την κερκυραϊκή
παστιτσάδα που έφτιαξες απ’ το μηδέν, τριμμένο τυρί.
0 σχόλια